Spania, Mallorca

Vistasol ligger i et kupert område nær strand. Noen butikker og restauranter i nærheten har stengt denne delen av året. Leilighetene er nyoppusset og de fleste har sjøutsikt og gode solforhold. Gode fasiliteter på hotellet med blant annet innendørs svømmebasseng, treningsrom og minimarked. Hotellet har lang tradisjon for å ta imot langtidsgjester. Nær bussholdeplass for å utforske resten av Mallorca. Ca 20 minutter med taxi eller 50 minutter med buss til Palma by.

Snarveier:
Om resortet
Om leilighetene
Mallorca
Priser, avreisebyer og tider
Bestilling og kontaktinformasjon
Inkludert og ikke inkludert

Vi har avganger fra Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

På vår RESORT vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. Ressortet tilbyr oppvarmet innendørs svømmebasseng, treningsrom og ulike fritidsaktiviteter. Vår RESORT ligger i Palma Nova/Magaluf på Mallorca.

Viktig å merke seg:

 • Enkeltrom uten ekstra kostnad
 • Nyoppussete leiligheter og rolig hotell
 • Leilighet med separat soverom og bad
 • Litt kupert terreng
 • Passer godt for aktive og single

Endelig flytider vil bli bekreftet senest i mai, vi kontakter de som har bestilt med engang vi har fått tidene bekreftet. Derfor er det viktig å avvente med bestilling av tilslutningsbilletter. 

Fakta om resorten:

BELIGGENHET:
Resorten «VISTASOL» ligger på en liten høyde mellom Palma Nova og Magaluf. Palma Nova ligger ca 18 km vest for Palma by og ca 28 km fra Palma flyplass.

Adresse:
Alta Pineda s/n,  07181 Magaluf, Mallorca, SPANIA.

PALMA NOVA:
Palma Nova og Magaluf er to av Middelhavets mest populære feriesteder, både for unge og eldre. På sommeren er det mye som skjer i dette området, men senhøstes roer det seg ned og er tilpasset for våre langtidsgjester som setter pris på rolige dager. Her ligger de tre velholdte strendene Playa Palma Nova, Playa Son Matias og Playa Magaluf.

Palma Nova/Magaluf var opprinnelig to ulike reisemål. Men til tross for at Palma Nova og Magaluf mer eller mindre har vokst sammen, så finnes det visse forskjeller både i arkitektur og tempo. I Palma Nova er bebyggelsen generelt litt lavere og tempoet likeså. Magaluf er litt mer kommersielt, med større hotellkompleks og flere barer, restauranter og diskotek. Vil du ha flere opplevelser er det ikke langt inn til Palma, Mallorcas hovedstad (kun 18 km). Det er en del butikker og restauranter i Palma Nova og Magaluf som er stengt gjennom vinteren

TERRENG:
Det er kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for bevegelseshemmede.

VISTASOL:
Resorten har restaurant, bar, trimrom, oppvarmet innendørs svømmebasseng, petanque bane og lokal dagligvarehandel. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler. Leilighetshotellet har heis og det er 9 etasjer. Det er totalt 176 leiligheter på resorten, og de har myntvaskeri i underetasjen.

Det Gode Liv Resort har et eget lokale / område på anlegget til våre gjester! Her vil vi ha foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler – samt arrangere hyggelige vinkvelder med god mat. Det vil arrangeres dans en gang i uken.

LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er nyrenoverte vinteren 16/17 og har separat soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både mikroovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det air condition med varm temperatur, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 1 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler. Rengjøring av leilighetene tre ganger i uken, skifte av sengetøy/håndklær en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! Mange av leilighetene har havutsikt. Strykejern kan lånes i resepsjonen.

MÅLTIDER:
Det er ikke inkludert noen måltider. Man kan kjøpe måltider deler av oppholdet eller for hele oppholdet. Dette bestilles gjennom vertskapet vårt på stedet.

Frokost:            55 EURO pr uke
Halvpensjon:    108 EURO pr uke    (frokost og middag)
Helpensjon:      165 EURO pr uke    (frokost, lunsj og middag)

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer i underetasjen på hotellet og et stort supermarked / kjøpesenter 10 minutters gange fra resorten.

LOKAL BUSS:
Kun 200 meter unna finner du en bussholdeplass med forbindelser til Palma. Det tar ca 50 minutter inn til sentrum av Palma og koster ca 1-2 Euro. Taxi inn til Palma tar ca 20 minutter og koster ca 22-25 Euro en vei. Herfra finner du bussforbindelser videre rundt på hele øya om du ønsker å gjøre noen turer på egenhånd.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova ca 2 km fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 100 meter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap fra «Det Gode Liv» tilstede hele tiden og som venter på dere i Spania. De vil være tilstede på resorten hver dag.

KURS OG AKTIVITETER:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du tilsendt når det nærmer seg avreise. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 200 meter til nærmeste strand og ca 5 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Det er ikke noe tillegg for å bruke leiligheten alene. Det er begrenset antall leiligheter til bruk alene.

BESØK:
Dersom du har lyst å ha besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, koster det 1000 kr pr. person for én uke. Barn under 12 år gratis. Gjelder kun i ordinære senger / sovesofa og må forespørres på forhånd.

PMIVIST1096

Leilighetene

Alle leilighetene er nyrenoverte vinteren 16/17 og har separat soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både microovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det strykejern og air condition med varm luft, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 1 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene tre ganger i uken, skifte av sengetøy/håndklær en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! Mange av leilighetene har havutsikt.

I leilighetene er det:

 • Aircondition som kan regulere varmen
 • Balkong
 • Enkeltsenger / dobbeltsenger
 • Ekstra oppredning i sovesofa
 • Tv med norske kanaler
 • Safe mot betaling og depositum
 • Kjøkkenkrok
 • Kokeplater
 • Kjøkkenutstyr
 • Kjøleskap
 • Mikro
 • Brødrister
 • Kaffetrakter
 • Vannkoker
 • Spiseplass
 • Hårføner
 • Badekar med dusj
 • Wc

Hotellet har videre:

 • Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
 • Bygget 1981
 • Renovert 2000 og 2016/17(leilighetene) og 2012 (resepsjon/restaurant/bar)
 • 1 bygning/er
 • 9 etasje/r
 • Heis
 • 176 leiligheter
 • Myntvaskeri

Reisemålet

Det er flere grunner til at Mallorca er et favorittreisemål for mange nordmenn. Hvert år drar solhungrige nordmenn til denne vakre baleariske øya for å oppleve strendene, utelivet, naturen, maten, shoppingen, kulturen og mye mer. Uansett hvor mange ganger du har vært der, så er det stadig nye områder å oppdage.

Helt siden storturismen startet på 1960-tallet, har Mallorca utviklet seg til å bli mer og mer moderne. I dag kan man finne en spennende blanding av gammelt og nytt, moderne og historisk. Her er det noe for alle og enhver smak.

magaluf

På Mallorca finner du den herlige spanske stemningen på tapasbarene, grønne olivenlunder, turkist hav, høyreiste klipper og fantastiske strender.

Dersom du vil reise litt rundt finner du mange perler som:

Port de Andratx
Høye fjell troner over en av de vakreste byene på Mallorca, nemlig Port de Andratx. Her er atmosfæren avslappet og ikke minst eksklusiv. Å sitte på en uteservering i havnen og titte på luksusyachtene som ligger fortøyd er en hyggelig måte å fordrive tiden på. Besøk en av de små badevikene rundt byen.

Deiá
Kjent som en hyggelig kunstnerby, og et sted du virkelig burde besøke neste gang du er på Mallorca. Og glem for all del ikke å ta med kameraet for her finnes det mye fint å ta bilde av. Byen ligger høyt opp i fjellene over Andtratx og Sollér, og husene her henger ut over fjellkanten.

Cala Mesquida
Det at byen ligger ved en av øyas beste strender er en god grunn til å dra hit. At det i tillegg er en stille og rolig del av Mallorca der det føles som du er alene som turist er jo heller ikke så dumt. Byen er stille og rolig, omringet av vakker natur – perfekt for en avslappende dag. Stranden er langgrunn.

Puerto de Sollér
Denne hyggelige byen er et perfekt utgangspunkt for deg som liker å gå på tur og være aktiv på ferien. Lei en bil og dra på oppdagelsesferd, det finnes utrolig mye spennende å se og gjøre i området. På ettermiddagen anbefales det å avslutte på strandpromenaden, Paseo de la Playa. Her ligger restaurantene på rekke og rad og frister med både god mat og drikke.

Alaró
Den lille byen Alaró er utrolig populær blant turgåere og syklister som valfarter til dette området. Hit reiser man ikke for å sole og bade, så våren, vinteren og høsten er den beste tiden. Byen er omringet av andre små landsbyer, grønne daler og fjelltopper.

Priser, avreisebyer og perioder

Pris per person i fire uker: kr 12.990,-

Avreisebyer:
Oslo

Avganger hver måned fra oktober til april.

Bestilling og kontaktinformasjon

Oppholdet gjennomføres av Aller Travel, og spørsmål og bestilling rettes dit.

Telefon: 22 65 11 00

Gå til bestilling

Inkludert og ikke inkludert

Prisene inkluderer følgende:

 • Fly Norge – Palma t/r
 • Alle skatter og avgifter
 • Leilighet i valgte uker
 • Transport flyplass – resort t/r
 • Vertskap fra DET GODE LIV RESORT fra ankomst Mallorca
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:

 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Måltider
 • Sightseeing-utflukter

Til toppen av siden

Bookmark the permalink.

Comments are closed