Gjestekommentarer

Gjestekommentarene er gitt på en lukket Facebook-gruppe for gjester på resortet. Kommentarene er gjengitt med tillatelse.

Reiste alene
«Jeg reiste alene i januar. Traff på masse single/enslige som jeg ble venner med. Vi koste oss sammen både damer og menn. Det er ikke «skummelt/farlig» å reise alene til dette Resortet iallefall.»

Marit Skåra, Calahonda 2015/16

 

Takk for et fint opphold
«Vi takker for et fint opphold og mange flotte opplevelser. Et gjennomført godt konsept og tilbud, som vi gjerne benytter oss av et annet år. Fortsatt god norsk sommer i Calahonda.»

Gro Jacoby, Calahonda 2015/16

 

Takk til vertene
«Vi takker for noen fine uker sammen med vi over 60. Hadde mange fine turer og god underholdning fra ABBA. Vi ønsker dere som fortsatt er på Resorten en fin tid og takker vertene som er veldig dyktig i den jobben de gjør. Håper vi kommer igjen en annen gang.»

Ranveig Giil Berg, Calahonda 2015/16

 

Gode minner
«Koffertene pakket. Siste natt på Resorten etter sesong 2. Vemodig og med mange gode minner samt møte med hyggelige mennesker over 60.»

Frode Skjennem, Calahonda 2015/16

 

Godt for gamle muskler
«Da er det hjemreise i morgen og vi takker for fire flotte uker. På tampen vil vi reklamere for stretchingen som er et tilbud 5 dager i uken. Dette er godt for gamle muskler.»

Anne M Espe, Calahonda 2015/16

 

Tre spreke damer
«I dag har tre spreke damer vært på fottur til fjellene rundt Mijas. Vi gikk opp til ca 800 m på en veldig bratt og steinete sti. Fantastisk utsikt fra toppen ! Vel nede igjen smakte det godt med en middag som ble inntatt i patioen til en lokal restaurant, og nede på torget lot vi oss friste av en frapuccino med hjemmelaget is.»

Else Bjøreng, Calahonda 2015/16

 

Flott avslutning
«Tapaskveld i Kjerka. Først mye spennende om Andalucias historie av prest Reidar, så ett fantastisk og smakfullt tapasbord, alle ble stappmette og mer enn det. En flott avslutning på 4 fine uker.»

Turid Nodland Jegstad, Calahonda 2015/16

 

Savnet ikke jula hjemme
«Min mann og jeg var i desember 2015. Resortet var pyntet med store fine julestjerner over alt. Palmene var pyntet med lys. I repsjonen var det dekorert med julekrybbe. Det var pent pyntet. Julaften var det felles middag i restauranten. Og 1. juledag var det julen ute i sjømannskirken. Ellers var det nydelig og rikelig pyntet i alle nærliggende byer. Savnet ikke jula hjemme mens vi var der.»

Dagmar Voll Valen, Calahonda 2015/16

 

Takk til vertene
«Takk for oss og for et veldig hyggelig opphold. Spesiell takk til vertene Torhild og Willy som var vesentlige bidragsytere for at det ble så bra som det ble.»

Alice og Arne Heskestad, Calahonda 2016/17

 

Takk til fantastisk guide
«Takk til vår fantastiske guide Belén. Kunnskapsrik på alle felt. Geografi, historie, religion, sosiale forhold. Byr på seg selv og sin historie også sin norske mann. Humoristisk, samlende. Kjempekoselig norsk/spansk stemme. Takk for at du har beriket mitt opphold her. Gled dere til utflukter dere som kommer etter.»

Else Nygård, Calahonda 2016/17

 

Praktfullt langs promenaden
«Praktfullt langs promenaden Marbella-Puerto Banús i dag, «the golden mile», 6 km hver vei. Heftig vind og fascinerende hav. Flotte fontener og lekre flislagte benker i Paseo la Alameda i Marbella med fabelaktige Salvador Dali skulpturer i Avenida del Mar som fører ned til strandpromenaden.»

Aud I. Repstad Magnussen, Calahonda 2016/17

 

Takk til blide vaffelstekere
«Rundt 80 sprudlende gjester på «Syng og dans med oss» I VIOVER60 teltet i kveld. Fullt trøkk med sang og dans. Tusen takk til de flinke og blide vaffelstekere.»

Torhild Wilhelmsen, Calahonda 2016/17

 

Lengter tilbake
«Kom hjem sist torsdag etter 4 flotte uker. Sitter nå i høststormen og lengter tilbake. Kommentar fra min mann i dag tidlig «tror jeg tar kontakt med resorten og hører om de har ledig leilighet» 😊 Ønsker alle en fin tid der nede.»

Anne Marie Aasgaard, Calahonda 2016/17

Comments are closed